Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Úvod » KURZY » Kurz domácí výroby sýrů, jogurtu a tvarohu (2.-3.11.2019)


        

Kurz domácí výroby sýrů, jogurtu a tvarohu (2.-3.11.2019)

 

naše cena bez DPH: 1 652,89 Kč (66,12 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
2 000,00 Kč (80,00 EUR)

TERMÍN KURZU: 2.-3. listopadu 2019

 

Objednávejte prosím přes webový formulář, podrobné informace zašleme emailem.

 

Pokud se rozhodnete kurz někomu darovat, připravíme Vám dárkový poukaz.

 

Informace o kurzu:

Během kurzu se dozvíte potřebné informace ke zpracování mléka, a většinu z toho si vyzkoušíte: výrobu čerstvého sýra, goudy, čedaru, hněteného sýra typu oštěpok, lisování sýra, výrobu tvarohu a jogurtu. Dozvíte se, co všechno pro výrobu potřebujete a jak si poradit v domácích podmínkách.

 

Budete si moci popovídat o chovu mléčných plemen, dojení, vybavení "domácí" mlékárny, prodeji ze dvora a další, vyměnit si zkušenosti a načerpat řadu praktických rad.

 

Kurz je vhodný pro všechny, kdo si chtějí vyrábět sýry a další mléčné produkty pro vlastní potřebu i na prodej.

 

Lektor Petr Rubáš provozuje farmu Mlsná ovečka v Borovanech. S chovem ovcí, výrobou sýrů i vedením kurzů má několikaleté zkušenosti.

 

Cena kurzu:

2.200,- vč. DPH pro jednotlivce

4.000,- vč. DPH pro přihlášený pár (dvě osoby)

(v ceně je zahrnut materiál a občerstvení)

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.