Facebook
Jehněčí a skopové maso
Jehněčí maso dodáváme především před Velikonocemi. Pro aktuální nabídku si zavolejte na prodejnu: 725 505 617.
Předpokládaný termín dodání pro jaro 2021:
25. - 30. března 2021
Jak s jehněčím masem naložit? Tady je několik tipů přímo od chovatelů:
Kýta je úžasná dušená, na kousky v majoránce se smetanou.
Hřbet, jemuž patří nejjemnější maso, se hodí na grilování kotlet nebo na pečení v celku v kořenové zelenině a červeném víně.
Krk připravíme pečením na česneku nebo spolu s brambory a rajčaty v troubě či na ohni.
Plec je báječná dušená na divokém koření s česnekem v hovězím vývaru, spolu s houbami na másle.
Mleté se hodí na karbanátky
Přední a zadníkolínko se dá jednoduše připravovat na několik způsobů jak pečené, tak dušené.