Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
NEWSLETTER Dobroviny

Chci zaslat newsletter Dobroviny.

  1. Úvod
  2. MASO
  3. Jehněčí a skopové maso

Jehněčí a skopové maso

 

Jak s jehněčím masem naložit? Tady je několik tipů přímo od chovatelů:

 

Kýta je úžasná dušená, na kousky v majoránce se smetanou.

 

Hřbet, jemuž patří nejjemnější maso, se hodí na grilování kotlet nebo na pečení v celku v kořenové zelenině a červeném víně.

 

Krk připravíme pečením na česneku nebo spolu s brambory a rajčaty v troubě či na ohni.

 

Plec je báječná dušená na divokém koření s česnekem v hovězím vývaru, spolu s houbami na másle.

 

Mleté se hodí na karbanátky

 

Přední a zadníkolínko se dá jednoduše připravovat na několik způsobů jak pečené, tak dušené.

NajduZboží.cz

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.