Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
NEWSLETTER Dobroviny

Chci zaslat newsletter Dobroviny.

  1. Úvod
  2. DOMÁCNOST
  3. Knihy
  4. Domácí zpracování mléka

Domácí zpracování mléka

Publikace Domácí zpracování mléka – rady a návody, jak se stát opravdovým králem sýrů, je určena drobným zpracovatelům mléka. Měla by být pomůckou v p... celý popis
130,00 Kč
107,44 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:Ros
Kompletní specifikace

PublikaceDomácí zpracování mléka – rady a návody, jak se stát opravdovým králem sýrů, je určena drobným zpracovatelům mléka. Měla by být pomůckou v prvních krocích při domácím zpracování mléka. Technologie a postupy jsou přizpůsobeny právě zpracování v domácích podmínkách. Najdete zde základní informace a postupy, které vám umožní získat první zkušenosti s osvědčenými recepty a později na základě získaných poznatků tyto zdokonalovat a vytvářet své vlastní originální domácí výrobky. Radost z podařeného, chuťové výborného a jedinečného výrobku vám vynahradí čas a možná i některé  nepodařené‚ pokusy na začátcích vaší mlékařské kariéry.

Na prvním vydání příručky v roce 2007 se podíleli Hana Maturová a Jiří Lánský z Kozí farmy Kamínka. Toto je druhé, přepracované, aktualizované a doplněné vydání.

Autor: Petra Rubášová (chovatelka východofríských ovcí)
Vydal: Rosa, 2015, formát A5, 62 str.

Zboží zařazeno v kategoriích
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.