Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. DOMÁCNOST A ZAHRADA
  3. Knihy
  4. Domácí zpracování mléka

Domácí zpracování mléka

Publikace Domácí zpracování mléka – rady a návody, jak se stát opravdovým králem sýrů, je určena drobným zpracovatelům mléka. Měla by být pomůckou v p... celý popis
150,00 Kč
123,97 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:Ros
Kompletní specifikace

PublikaceDomácí zpracování mléka – rady a návody, jak se stát opravdovým králem sýrů, je určena drobným zpracovatelům mléka. Měla by být pomůckou v prvních krocích při domácím zpracování mléka. Technologie a postupy jsou přizpůsobeny právě zpracování v domácích podmínkách. Najdete zde základní informace a postupy, které vám umožní získat první zkušenosti s osvědčenými recepty a později na základě získaných poznatků tyto zdokonalovat a vytvářet své vlastní originální domácí výrobky. Radost z podařeného, chuťové výborného a jedinečného výrobku vám vynahradí čas a možná i některé  nepodařené‚ pokusy na začátcích vaší mlékařské kariéry.

Na prvním vydání příručky v roce 2007 se podíleli Hana Maturová a Jiří Lánský z Kozí farmy Kamínka. Toto je druhé, přepracované, aktualizované a doplněné vydání.

Autor: Petra Rubášová (chovatelka východofríských ovcí)
Vydal: Rosa, 2015, formát A5, 62 str.

Zboží zařazeno v kategoriích
Rychlá navigace

O nás

Doprava a platba

 

 

 

 

 

 

Služby zákazníkům

Eshop

2021 Obchod U Dobráka
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz