S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » DOMÁCNOST » Knihy » Domácí zpracování mléka


        

Domácí zpracování mléka

 

Číslo produktu: Ros
naše cena bez DPH: 107,44 Kč (4,30 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
130,00 Kč (5,20 EUR)

do košíku:
  ks  

Publikace Domácí zpracování mléka – rady a návody, jak se stát opravdovým králem sýrů, je určena drobným zpracovatelům mléka. Měla by být pomůckou v prvních krocích při domácím zpracování mléka. Technologie a postupy jsou přizpůsobeny právě zpracování v domácích podmínkách. Najdete zde základní informace a postupy, které vám umožní získat první zkušenosti s osvědčenými recepty a později na základě získaných poznatků tyto zdokonalovat a vytvářet své vlastní originální domácí výrobky. Radost z podařeného, chuťové výborného a jedinečného výrobku vám vynahradí čas a možná i některé  nepodařené‚ pokusy na začátcích vaší mlékařské kariéry.

Na prvním vydání příručky v roce 2007 se podíleli Hana Maturová a Jiří Lánský z Kozí farmy Kamínka. Toto je druhé, přepracované, aktualizované a doplněné vydání.

Autor: Petra Rubášová (chovatelka východofríských ovcí)
Vydal: Rosa, 2015, formát A5, 62 str.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.